Klubbar på Uplands

Uplands nation har varje termin ett stort antal 01-klubbar, 02-klubbar och 04-släpp. 
Klubbarna arrangeras idag av Das Schmutz, Klubb Snatch, Klubb Kahuna, Klubb Katushka, Volvella med mera.

Klubb Katuska är en av Uppsalas mest kända klubbar​.

När du går på Katushka, då vet du vad du får. Balkan, socialism och livemusik. När Katushka anordnar klubb hos oss så är huset sig aldrig riktigt likt efteråt, vilket vi tycker är något bra. Katushka på Uplands är där du kan se en Lenin-byst med en pride-halsduk, björnar med Kalashnikovs och mycket mer. Allt inspirerat av balkan och socialism.

 
Det finns få klubbar i Uppsala som lockar en mer internationell publik än vad Katushka gör, och det är också en av anledningarna varför vi är så glada och stolta över det samarbete vi har med Katushka. 

På Uplands tror vi på att hela tiden bidra med ett nyskapande klubbliv, därför kör vi ofta nya klubbkoncept. Om du vet med dig att du skapar fantastiska klubbar, hör av dig till oss på 3q@uplandsnation.se så kan vi se om du kan skapa magi hos oss också. 

Ännu fler arrangörer och koncept!
Vi har fler aktiva arrangörer än vad vi kan skriva på den här sidan, detta då många av våra klubbar kör helt nya koncept regelbundet. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad vad vi erbjuder just nu är att följa oss på Facebook och på så sätt hålla koll på våra evenemang. 

Mörk techno och tung elektro 
Das Schmutz är tungt, skitigt och helt fantastiskt. Om du går förbi Uplands en klubbkväll och hör basen gå sönder från några kilometers avstånd, då är Das Schmutz på Uplands. Den här arrangören har funnits hos oss sedan vårterminen 2015 och är idag en självklar del av klubbutbudet på Uplands nation.

Feminism och fest är vad Klubb Snatch representerar, med populära gästartister som Ametist Azordegan så kan du alltid förvänta dig bra musik och fantastisk stämning när du på klubbar arrangerade av Snatch på Uplands

Klubb Kahuna började köra hos oss hösten 2015. Med ett helt unikt klubbkoncept blev det succé direkt. Varje klubbtillfälle är inspirerat av en filmregissörer, t ex Quentin Tarantino och Wes Anderson. Kahuna visade att det går att kombinera film och klubb till något helt fantastiskt. 

S:t Larsgatan 11 • 753 11 Uppsala