JUL PÅ UPLANDS

Uplands nation har sedan 1970 öppnat upp dörrarna till nationshuset och välkomnat alla att komma och fira jul med oss! Jul på Uplands är öppet både julafton och juldagen. Vi erbjuder alla en mysig julstämning med gratis julbord, fika, julgranar och underhållning samt barnaktiviteter och tomte för de minsta.

Evenemanget genomförs helt och hållet på ideell, drog- och alkoholfri basis och är inte vinstdrivande för nationen. Det är för oss ett stort och viktigt åtagande att ordna så att vi varje år kan erbjuda detta, och för att kunna göra det behöver vi din hjälp.

 

VOLONTÄRER
När juletid börjar närma sig så behöver vi volontärer för julhelgen. Vi letar även efter intresserade som vill hjälpa oss med underhållning som musik och sång.
Vill du volontära? Eller vill du bara veta mer? Gå med i vår Facebook-grupp för volontärer för mer information. Det går även bra att kontakta oss på mejl: jul@uplandsnation.se. 

DONATIONER

Donationer tas tacksamt emot på bankgiro 230-4319. Märk pengarna med texten "Jul". Vi tar även gärna emot donationer som mat, kläder och hygienartiklar. Av dessa är det framför allt kläderna som går åt. Särskilt varma kläder i stora storlekar uppskattas väldigt mycket! 

VI HAR ÄNNU INGA JULVÄRDAR FÖR 2020 - VILL DU HJÄLPA OSS ATT GENOMFÖRA JUL PÅ UPLANDS? KONTAKTA 1Q@UPLANDSNATION.SE!

På grund av pandemin vet vi inte ännu hur julfirandet i år kommer att genomföras. Vi hoppas på att åtminstone kunna dela ut matlådor till de som kommer förbi så vi behöver hjälp med att koordinera upphämtning av donationer.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara julvärd kan du läsa befattningsbeskrivningen som finns här. Du är också varmt välkommen att höra av dig till förste kurator med frågor. Kontakt uppgifter finns här.

IMG_20191223_133835.jpg

S:t Larsgatan 11 • 753 11 Uppsala