Jul på Uplands

Varje år firar vi jul på Uplands nation.

Uplands nation har sedan 1970 öppnat upp dörrarna till nationshuset och välkomnat in alla för att komma och fira jul med oss! Jul på Uplands är öppet både julafton och juldagen. Vi erbjuder alla en mysig julstämning med gratis julbord, fika, julgranar och underhållning samt barnaktiviteter och tomte för de minsta.

Evenemanget genomförs helt och hållet på ideell, drog- och alkoholfri basis och är inte vinstdrivande för nationen. Det är för oss ett stort och viktigt åtagande att ordna så att vi varje år kan erbjuda detta, och för att kunna göra det behöver vi din hjälp.

När juletid börjar närma sig så behöver vi volontärer för julhelgen. Vi letar även efter intresserade som vill hjälpa oss med underhållning som musik och sång. Donationer tas tacksamt emot på bankgiro 230-4319. Märk pengarna med texten "Jul". Vi tar även gärna emot donationer som mat, kläder och presenter som delas ut. Intresserad av att bidra? Vill du volontära? Eller vill du bara veta mer? Gå med i vår Facebook-grupp för volontärer för mer information. Do you want to volunteer? Join our Facebook group for volunteers to find out more.

Det går även bra att kontakta oss mer mejl på: jul@uplandsnation.se. Vänligen ange dag och mellan vilka tider du kan hjälpa till, så underlättar det vår planering. God Jul!