GRETAS RESTAURANG

Greta Arwidsson (1906-1998) var en svensk arkeolog, född och uppvuxen i Uppsala. Hon blev vald till kvinnlig klubbmästare på Uplands Nation år 1927. För att uppmärksamma hennes akademiska framsteg så bestämde vi oss för att använda hennes namn för vår nya restaurang, som drivs av både manliga och kvinnliga klubbmästare.

Vår idé var att skapa en plats med en mysig atmosfär och en meny med smakfulla rätter som livar upp humöret (och magen) i denna gråa tiden på året. Detta året är speciellt av många anledningar och vi gör vårat yttersta för att skydda våra gäster och personal. Vi följer rådande restriktioner och rekommendationer.  För att undvika trängsel så rekommenderar vi att boka bord.

 

Restaurangen är i huset och nås via entrén på Sankt Larsgatan. Svantes källare är öppet som vanligt ocvh nås via entrén från Sysslomansgatan.

 

För första gången så har Uplands Nation börjat med ett takeawaysystem i alla våra verksamheter. Kontakta 3q@uplandsnation.se eller skicka ett meddelande till vår Facebooksida för att beställa eller boka bord.

ÖPPETTIDER

Fredagar                        17 – 20.30

MENY

S:t Larsgatan 11 • 753 11 Uppsala